وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟ افزایش حقوق کارگران نهایی شد؟ قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تصویب شد / پرونده ایران پس از ۲۰ سال به شورای امنیت رفت قیمت طلا امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / هر گرم طلا ۸۱۱ هزار تومان گران شد + جدول قیمت سکه امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / سکه ۲۴۱ میلیون تومان شد + جدول شرایط فروش ۳ محصول زاوینا موتور آخرین قیمت سکه امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ / جزییات قیمت انواع سکه‌ها فروش بدون قرعه کشی سایپا طرح مشارکت شهریور ۱۴۰۵ + شرایط و خودرو‌ها آخرین قیمت طلا امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

حمایت وزیر نفت از بورس انرژی

حمایت وزیر نفت از بورس انرژی وزیر نفت گفت: ارائه فرآورده‌های نفتی در بورس انرژی قطعا شفافیت بیشتری در پی خواهد داشت و دسترسی متقاضیان را خیلی راحت‌تر و بهتر خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۶ - ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 23
کد خبر: ۱۱۰۹۹۴

به گزارش راهبرد معاصر ؛ به نقل از صدا و سیما، جواد اوجی پس از جلسه مشترک مسئولان دیوان محاسبات و وزارت نفت درباره برنامه این وزارتخانه برای جبران ترک فعل گذشته در فعال کردن بورس انرژی گفت: دولت سیزدهم از ابتدای کارش همکاری خوبی با بورس انرژی هم در عرضه فرآورده‌ها و هم در عرضه نفت خام داشته است.

وی تصریح کرد: البته این بحث هم مطرح است که بسیاری از خریداران دوست ندارند اسامیشان لو برود و مطرح شود، اما قطعاً رابطه تنگاتنگ خوبی با بورس انرژی به ویژه در موضوع فرآورده‌ها اعم از نفت کوره، بنزین و نفت و گاز خواهیم داشت و ما هم معتقدیم که فعال شدن بورس انرژی به شفافیت بیشتر منجر خواهد شد.

وزیر نفت با اشاره به جلسه امروز با مسئولان دیوان محاسبات، گفت: امروز نخستین نشست ما با رئیس دیوان محاسبات و نمایندگان سایر دستگاه‌های نظارتی برگزار و دغدغه‌ها، چالش‌ها، نواقص و انحرافات بودجه در سال‌های گذشته و امسال مطرح شد.

اوجی افزود: گزارش خوبی که از جانب دستگاه‌های نظارتی ارائه شد و با تعامل خوبی که آقای بذرپاش با همه دستگاه‌های اجرایی برقرار کرده است، قطعاً بسیاری از مسائل، دغدغه‌ها، مشکلات و انحرافات رفع خواهد شد.

وی گفت: از آن سو بنده و معاونان وزیر نفت نیز مسائل و مشکلاتی که در خصوص سرمایه گذاری که از طرف نفت و گاز کشور رقم خورده است و چالش‌هایی که در تولید گاز، نفت و فرآورده‌های آن داریم، مطرح کردیم.

وزیر نفت افزود: مسئولان دیوان محاسبات نیز پیشنهادهایی مطرح کردند و همانطور که آقای بذرپاش گفت بهتر است با نزدیک شدن به بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۱ و برنامه هفتم توسعه این موضوعات در چنین نشست‌هایی مطرح شود که قطعاً سبب می‌شود کسری بودجه به کمترین ارقام برسد.

اوجی گفت: در گزارش تفریغ بودجه مواردی از انحرافات از قانون مطرح شد که در سال‌های گذشته اتفاق افتاده است و با برگزاری این جلسات، هماهنگی و تعاملی که میان وزارت نفت و دیگر دستگاه‌های نظارتی وجود دارد، این انحرافات رفع خواهد شد.

وی با قدردانی از رئیس دیوان محاسبات بابت ایده برگزاری این جلسات مشترک، تاکید کرد: وزارت نفت قطعاً قول می‌دهد که تعاملش با دیوان محاسبات و دستگاه‌های نظارتی دیگر تنگاتنگ خواهد بود و هدف ما این است که موضوع امنیت انرژی کشور که بسیار اهمیت دارد به خصوص در شرایط کنونی تأمین شود.

وزیر نفت افزود: به ویژه در شرایط کنونی این موضوع کمک زیادی به اقتصاد ملی و تأمین منابع مالی کشور می‌کند.

اوجی در پایان گفت: از آقای بذرپاش قول گرفتیم که این جلسات مشترک مستمر باشد تا جایی که مسائل موجود حل و فصل شود و به مکاتبات و مشکلات عادی منجر نشود.
مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار